Veelgestelde vragen

Het kan voorkomen dat u uw bestelling niet in één keer ontvangt. De plexiglas schermen en bevestigingsvoeten of -klemmen worden namelijk in veel gevallen in afzonderlijke pakketten verzonden. U krijgt in dat geval altijd 2 track & trace codes.

In dit geval heeft u waarschijnlijk de folie aan beide zijden nog niet verwijderd.

Binnen 24 uur nadat u een bestelling heeft geplaatst, wordt het naar u opgestuurd. Vervolgens duurt het tot 2 werkdagen voordat u uw bestelling binnen heeft. In uitzonderlijke gevallen zal de levering van uw pakket langer onderweg zijn.

Door de richtlijnen van het RIVM in verband met het Coronavirus is afhalen alleen mogelijk op afspraak.

PlexiDirect biedt de mogelijkheid tot beveiligde betaling met iDEAL, Mastercard/Visa, Bancontact, Sofort en Billink achteraf betalen.

Plexiglas is verhoudingsgewijs niet zwaar en kan tot wel 25 keer sterker zijn dan glas. Het is ook nog eens zeer goed bewerkbaar en daardoor zeer breed in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan interieur- en meubelbouw, uithangborden, lichtbakken, winkelinrichting, scheidingswanden, etc.

Met ‘UV-werend’ wordt bedoeld dat de kleur van het plexiglas niet wordt aangetast doordat hier zonlicht op schijnt.

De term ‘kraswerend’ betekent: ‘Bestand tegen een licht schurende belasting’. Denk hierbij aan veelvuldige reiniging met een doek.