Zet virussen eenvoudig buitenspel met onze plexiglas oplossingen


Ons assortiment

Bij PlexiDirect.nl kunt u terecht voor een spatscherm in verschillende afmetingen. Een hoestscherm of kuchscherm zorgt ervoor dat uw medewerkers veilig aan het werk kunnen. PlexiDirect.nl biedt diverse oplossingen om veilig aan het werk te kunnen op kantoor, in een supermarktomgeving of andere locaties.    

Balieschermen

Een baliescherm is de perfecte oplossing om uw toonbank me uit te rusten. Hiermee creëert u een veilige afstand tussen klanten of collega’s en is de kans op overdracht van virussen minimaal. Het kuchscherm voor op de balie is in het midden onderin voorzien van een uitsparing van 30x15cm (LxB) zodat documenten of andere voorwerpen hierdoor overhandigd kunnen worden.

Hangende schermen

Ook voor locaties waar geen tafel of toonbank aanwezig is biedt PlexiDirect.nl een oplossing. Onze hangende schermen zijn hiervoor perfect geschikt. Binnen de categorie hangende schermen heeft u de mogelijkheid tot het bestellen van de standaardschermen van 3 mm, of de designschermen van 4 mm dikte. Het verschil tussen deze beide schermen is, naast de dikte, de manier van ophangen. De designschermen van 4 mm kunt u ophangen met een klemsysteem. Deze klemmetjes kunnen op elke willekeurige positie aan het scherm worden bevestigd, en dit geeft u vrijheid in de montage aan uw plafond. De standaard hangende schermen van 3 mm hangt u op met een ophanghaakjes. Deze haakjes kunt u monteren aan het scherm via de oogjes die PlexiDirect.nl hierin boort.  

Kantoor- en horecaschermen

Naast de keuze voor een spatscherm op de balie heeft u ook de mogelijkheid om staande preventieschermen (kantoorschermen) in uw omgeving neer te zetten. Deze schermen zijn eenvoudig in staanders/voetjes neer te zetten. U heeft de keuze uit verschillende designs voor de voetjes: eiken, massief eiken, wit, zwart of van plexiglas. Ook dit hoestscherm is leverbaar in verschillende afmetingen en is een waardevolle toevoeging aan uw kantoorbureau.  

Afwerking van de schermen

Door middel van frezen zorgen wij ervoor dat al onze schermen aan de bovenzijde afgeronde hoeken hebben, zodat niemand zich kan bezeren aan een scherpe rand.  

Hoestschermen op maat

Op zoek naar een andere maat? Bekijk dan ons plexiglas op maat. In elke gewenste afmeting leverbaar. Meer informatie? [email protected] of 038 820 0398