Plexiglas voor horeca

Maak gebruik van plexiglasschermen om optimale bescherming te bieden aan uw gasten en uw personeel

Plexiglas schermen met of zonder opening

Plaats een plexiglasscherm op de balie ter bescherming van uw receptie medewerker of barpersoneel. Een scherm met een uitsparing zorgt bovendien voor de mogelijkheid om bijvoorbeeld menukaarten te overhandigen aan de bezoekers. De schermen zijn beschikbaar met of zonder uitsparing en worden geleverd in verschillende afmetingen, zowel in hoogte als in breedte.

Bevestigingsvoeten of tafelklemmen voor elke stijl

Plexiglasschermen zijn vandaag de dag een permanent en essentieel onderdeel van uw horecagelegenheid. Kies daarom een bevestigingsvoet of tafelklem die past bij de uitstraling van uw restaurant of terras. Het grootste aanbod van bevestigingsmateriaal vindt u bij PlexiDirect.

    • RVS, stijlvol en exclusief
    • Aluminium, eenvoudig te monteren
    • Hout, in meerdere kleuren
    • Plexiglas, in diverse vormen

VEEL TOEGEPAST in horeca

100,19139,15
237,16256,52
61,71105,27
83,49 (69,00 excl. BTW)

Contactloze desinfectiezuilen

De desinfectiezuil met contactloze dispenser maakt het zeer laagdrempelig voor uw medewerkers om regelmatig de handen te reinigen.
De desinfectiezuilen met contactloze dispensers zijn ook verkrijgbaar met een automatische temperatuurcheck via de pols. Vraag naar de beschikbaarheid.

Juiste route

Maak gebruik van de afzetpalen met uittreklint die u op elke plek kunt neerzetten, om aan uw klanten aan te geven wat de gewenste route is in uw restaurant.

De afzetpalen zijn beschikbaar in zwart en zilverkleur.

Afgescheiden en toch bij elkaar

Nu de gasten elkaar weer op het terras of in uw restaurant kunnen ontmoeten, wilt u ervoor zorgen dat zij de onderlinge afstand in acht kunnen nemen. Tegelijkertijd moeten de gasten elkaar ongehinderd kunnen zien en spreken.

Offerte aanvraag