Plexiglas voor kantoren

Maak gebruik van plexiglasschermen om optimale bescherming te bieden aan de medewerkers op kantoor

Plexiglas schermen met of zonder opening

Plaats een plexiglasscherm op de balie ter bescherming van de receptiemedewerker. Een scherm met een uitsparing zorgt voor de mogelijkheid om informatie te overhandigen aan uw bezoekers. De schermen zijn beschikbaar met of zonder uitsparing en worden geleverd in verschillende afmetingen, zowel in hoogte als in breedte.

Tafelvoeten of tafelklemmen voor elke stijl

De plexiglasschermen zijn vandaag de dag een permanent en essentieel onderdeel van de kantoorinrichting. Kies daarom een bevestigingsvoet of tafelklem die past bij de stijl van uw kantoor. Het grootste aanbod van bevestigingsmateriaal vindt u bij PlexiDirect.

    • RVS, stijlvol en exclusief
    • Aluminium, eenvoudig te monteren
    • Hout, in meerdere kleuren
    • Plexiglas, in diverse vormen

VEEL TOEGEPAST in kantoren

100,19139,15
83,49 (69,00 excl. BTW)
61,71100,43

Afgescheiden en toch bij elkaar

Nu de collega’s (weer) bij elkaar op kantoor zitten, wilt u de onderlinge afstand in acht nemen. Tegelijkertijd moeten de collega’s elkaar ongehinderd kunnen zien en spreken. De transparante schermen zijn amper zichtbaar in het kantoor.

Veilig vergaderen

In plaats van video-vergaderingen kunt u veilig in uw eigen spreekkamer bij elkaar zitten, door gebruik te maken van de vergaderschermen. U zit afgescheiden van elkaar tijdens een live vergadering en heeft bovendien de mogelijkheid om ook fysiek informatie uit te wisselen.

Contactloze desinfectiezuilen

De desinfectiezuil met contactloze dispenser maakt het zeer laagdrempelig voor uw medewerkers om regelmatig de handen te reinigen.
De desinfectiezuilen met contactloze dispensers zijn ook verkrijgbaar met een automatische temperatuurcheck via de pols. Vraag naar de beschikbaarheid.

Offerte aanvraag