Spatschermen

Kantoor schermen
Balie schermen
Hangende schermen

Plexiglas spatschermen van Plexidirect bieden bescherming in bijvoorbeeld uw kantoor, winkel of restaurant. De productie van deze corona spatschermen gebeurt volledig in eigen huis waardoor de kwaliteit gewaarborgd kan worden. Maak hieronder een keuze uit de diverse soorten Plexidirect spatschermen: spatscherm kantoor, spatscherm balie of een hangend spatscherm.

Meest verkochte spatschermen

100,19139,15
61,71100,43

Hangende schermen

Hangend scherm 4mm (Design)

67,76166,98
61,71105,27
BUDGET
100,19139,15

Hangende schermen

Hangend scherm 3mm (Budget)

58,08150,28

Spatscherm corona

In deze tijd is het extra belangrijk om preventieve maatregelen te nemen tegen de verspreiding van corona. Door het plaatsen van corona spatschermen op kantoren, winkels en restaurants creëer je een veilige werkplek. Op momenten dat het houden van gepaste afstand lastig is, is een corona spatscherm de oplossing. Voor alle gewenste toepassingen heeft Plexidirect een oplossing. De spatschermen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Plexidirect: altijd voorraad door eigen productie

Plexidirect heeft een groot aanbod in spatschermen. In het assortiment zijn spatschermen opgenomen in diverse afmetingen en met een ruime keuze aan bevestigingsmateriaal. De productie van de spatschermen gebeurt in eigen huis met een uitgebreid machinepark. Hierdoor kan Plexidirect altijd een voorraad bieden en kunnen de plexiglas schermen snel geleverd worden.

Spatscherm kopen bij Plexidirect

Wil je een spatscherm kopen bij Plexidirect? Bestel eenvoudig een kantoorscherm, baliescherm of hangend plexiglas scherm via de webshop. Gaat het om grotere aantallen? Neem dan gerust contact op via de e-mail of via het offerte aanvraag formulier. Plexidirect komt vervolgens met een offerte.