Coronaproof werkplek kantoor

Veilig terug naar kantoor

Nu het thuiswerkadvies in Nederland is vervallen, is het van belang om veilige werkplekken te creëren voor de werknemers. Wij denken daarin graag met je mee op het gebied van spatschermen.

Een plexiglas spatscherm is een aangename en ook nog eens elegante oplossing om een veilige (werk)afstand tussen collega’s te garanderen in kantoren, praktijken en werkplaatsen. Deze spatschermen kunnen eenvoudig tussen de bureaus en werkplekken geplaatst worden, waardoor er geen direct contact is tussen collega’s.

informatie / offerte opvragen

Efficiënt ruimtegebruik 

De spatschermen kunnen geplaatst worden tussen bureaus die dicht bij elkaar staan en ze kunnen op diverse manieren gemonteerd worden, waardoor er efficiënt met de beschikbare ruimte om wordt gegaan. Zo kunnen alle werkplekken optimaal worden gebruikt, Ook valt het scherm door zijn hoge transparantie bijna niet geeft daardoor een professionele uitstraling.

Passend advies 

Er zijn verschillende soorten en maten spatschermen, zoals specifieke kantoorschermen, balieschermen en hangende schermen. Ze kunnen gemonteerd worden aan de zijkant van het bureau met een tafelklem of op het bureau geplaatst worden met een tafelvoet. Wij helpen je graag bij het kiezen van het juiste scherm, bevestigingsmiddelen, formaten en aantallen.

Vul het onderstaande formulier en wij nemen contact met je op. Uiteraard kun je ook rechtstreeks op onze webshop bestellen.

informatie / offerte opvragen

MEEST VERKOCHT VOOR OP KANTOOR

324,62361,58
SALE
40,72105,75
Uitverkocht
67,63107,45
SALE
82,66 (68,31 excl. BTW)